Кандидатът за президент на Българска федерация по волейбол (БФВ) Любомир

...
Кандидатът за президент на Българска федерация по волейбол (БФВ) Любомир
Коментари Харесай

Любо Ганев: Лазаров няма да регистрира решението, познавам хората

Кандидатът за президент на Българска федерация по волейбол (БФВ) Любомир Ганев приказва особено пред sportal, откакто през вчерашния ден Управителният съвет на родната централа реши с 12 гласа “ЗА” и 11 “ПРОТИВ”, да се свика Извънредно общо заседание на 16 януари, което да е изборно.

“Хващам се на бас, че ръководителят на УС на БФВ Данчо Лазаров няма да записва решението на УС в правосъдния указател, което бе взето през вчерашния ден, с цел да няма Общо заседание на 16 януари. На 100% съм сигурен, че това няма да стане. По закон има 4 дневен период това да решението да бъде вписано, само че ръководителят на УС няма да го направи”, съобщи Любо Ганев.

“Имаше сходен проблем. Тогава, когато трябваше “да извадим Любо Ганев от УС”, решението бе входирано още идващия ден за Общо заседание на 20 декември. Сега, когато Управителният съвет “иска да извади Данчо Лазаров”, това няма да стане. Законното решение на УС би трябвало да се входира до края на този ден, тъй като събота и неделя са неработни дни. Ако не го входират през днешния ден - не може! Обзалагам се с всички. Познавам хората. Не прави чест на ръководителя на УС на БФВ. Там има юристи, които получават по няколко хиляди лв. заплата. Ако решението не се входира през днешния ден, а до доскоро в 12,45 часа, то не беше, решението ще може да се узакони след 1 месец…. Просто не желаят да има Извънрeдно общо заседание на 16 януари. Товa е пренебрежение към колегите”, добави Любо Ганев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР