Кандидатът за президент Лозан Панов, нарече държавния глава Румен Радев

...
Кандидатът за президент Лозан Панов, нарече държавния глава Румен Радев
Коментари Харесай

Лозан Панов: Румен Радев е фалшив герой

Кандидатът за президент Лозан Панов, назова президента Румен Радев подправен воин в първата си ТВ изява, откогато през днешния ден " Демократична България " публично поддържа кандидатурата му. Пред Българска национална телевизия ръководителят на Върховния касационен съд, който излезе в отпуск, до момента в който трае акцията, приказва и за връзките сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, като, съгласно него, до неотдавна управлявалата партия на Бойко Борисов е дала на консигнация на Движение за права и свободи правосъдната система.

" Да се върнем обратно във времето и да забележим какво тъкмо предизвика естествения яд на хората. Преди година и половина се говореше за мафия, корупция и плячкосване на страната. Тези, които стоят до господин Гешев, му дадоха сигнал да нападна президентството. По този метод основният прокурор сподели на цялата страна, че не трябва да има човек, който стои над закона с такава голяма мощност и уред. - сподели Панов. - И по-късно този естествен яд на хората беше управляван от президента. Той пое този яд, и то без съображение, съгласно мен. Тогава замълчах, тъй като не желаех да вземам участие в основаването на един подправен воин. "  

Запитан уточняващо от водещата: " Радев е подправен воин? ", Панов отговори: " Вече го споделих... "

Според Панов Румен Радев не е трябвало да подписва указа за назначение на Иван Гешев за основен прокурор, защото така е отказал да избави народа. 

Той съобщи също по този начин, че " ГЕРБ беше дала на консигнация на Движение за права и свободи ръководството на правосъдната система. Тогава натурален съдружник ѝ беше Движение за права и свободи ", а по-късно още веднъж съобщи:  " Борисов даде правосъдната система на концесия на Движение за права и свободи " и прикани " Г-н Борисов, бъдете почтен с вашите гласоподаватели. Не предавайте президентската инстититуция на Движение за права и свободи ".

Запитан дали би приел поддръжка от ГЕРБ за възможен балотаж (б.р. - от ГЕРБ към този момент обявиха, че бих подкрепили Панов, в случай че той е на балотаж против Румен Радев), претендентът на Демократична България разяснява:

" Не зная по какви съображения ГЕРБ слагат своя претендент на трето място. Но по този начин да се местят хора като пешки на една шахматна дъска... Съжалявам, само че това значи една насмешка с достолепието на хората, които имат праното свободно да гласоподават. "

Лозан Панов приказва и по тематиката " имунизация ", като съобщи, че той самият е имунизиран, само че не е за наложителното имунизиране. По-важното, съгласно него, е хората да бъдат убеждавани в изгодите от имунизацията.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР