Кандидатът за премиер от ГЕРБ Николай Габровски е изпратил днес

...
Кандидатът за премиер от ГЕРБ Николай Габровски е изпратил днес
Коментари Харесай

Ето кога проф. Габровски ще се срещне с всяка партия

Кандидатът за министър председател от ГЕРБ Николай Габровски е изпратил през днешния ден предложения за срещи с представители на всички парламентарни групи в 48-ото Народно заседание, оповестиха от партията. По време на срещите от групировката прецизират, че той ще показа визията си за сформиране на кабинет с първия мандат и ще търси поддръжка.

Ето и графикът на политическите срещи на кандидат-премиерът на ГЕРБ:

С ПГ „ Демократична България “ – от 10:30 часа, зала „ Изток “

С ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ – от 11:30 часа, зала „ Изток “

С ПГ „ Български напредък “ – от 17:30 часа, зала „ Запад “

На 9.12.2022 година:

С ПГ „ Продължаваме Промяната “ – от 9:00 часа, зала „ Изток “

С ПГ „ Движение за права и свободи “ – oт 10:30 часа, зала „ Изток “

С ПГ „ Възраждане “ – от 11:30, зала „ Изток “

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че проф. Габровски има всички права да търси специалисти и да си провежда срещи с партиите. „ Ние сме дали обещание, че в границите на първия мандат ще се направи експертно, програмно правителство ”, посочи той.

По-рано от „ Демократична България ” оповестиха, че ще се срещнат с проф. Николай Габровски. „ Още когато го предложиха, ние декларирахме че ще създадем среща с него, с цел да му разбираем за какво не можем да го подкрепим ”, разяснява Атанас Атанасов. Като причина той посочи корупционните практики на държавните управления на Бойко Борисов.

От Българска социалистическа партия също прецизираха, че ще отидат на среща с номинирания за министър председател. „ Какъвто и кабинет да предложи, това е кабинет с първия мандат на ГЕРБ. Въпреки всички спекулации, в това число и в медиите, че Българска социалистическа партия и ГЕРБ са се разбрали, ще отидем на следващия ден, с цел да му кажем: почитаме Ви като професор и доктор, само че не Ви поддържаме нито Вас, нито държавно управление, препоръчано от Вас, тъй като зад него стои ГЕРБ и Бойко Борисов ”, съобщи Корнелия Нинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР