Кандидатът за правосъден министър от проектокабинета на Има такъв народ

...
Кандидатът за правосъден министър от проектокабинета на Има такъв народ
Коментари Харесай

Кандидатът за правосъден министър от проектокабинета на ИТН се отказа от поста

Кандидатът за правосъден министър от проектокабинета на " ИТН " юрист Момчил Иванов се отхвърля от поста. Това оповестиха пред медии в Народното събрание претендентът за министър председател на Има Такъв Народ Пламен Николов и ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов. Отказът на Иванов е по персонални аргументи, а напълно скоро от Има Такъв Народ ще разгласят новата кандидатура за поста. 

" Поради персонални аргументи претендентът ни за правосъден министър се отхвърли от позицията, защото всичко това, което се наложи да преживее като изявления, изявления в пресата, не разрешава на неговото достолепие да продължи със тази сага. Новата кандидатура ще научита напълно скоро, защото и за нас това е нов факт ", съобщи претендентът за премиер на Има Такъв Народ Пламен Николов.

" Възхитен съм в кавички от държанието на част от медиите, които минават за демократични, за подправените чатове, които разгласиха, за подправената информация, която разгласиха, за пъкъла, на който подложиха фамилията му. Да ви напомня, сътрудници, когато на изборите за кмет една жълта медия извади тези фотоси на дамата, с която живее, тогавашния претендент за кмет на Демократична България, всички бяхте възмутени. Сега така наречен демократични медии се приравниха до ПИК и Блиц. Момичето, което беше забъркано, направи изказване, че това не е правилно, само че никой от вас не го отрази и желая да кажа, че вие сте равни на ПИК и Блиц - тези, които направихте това ", обясни председателят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР