Кандидатът за общински съветник Х.Д., който е и активист в

...
Кандидатът за общински съветник Х.Д., който е и активист в
Коментари Харесай

Задържаха кандидат за съветник от ДПС с незаконни оръжия и тетрадка с имена

Кандидатът за общински консултант Х.Д., който е и деятел в екипа на борещата се за трети кметски мандат в Борован Десислава Тодорова е арестуван, поради открити в дума му противозаконни оръжия и тетрадка с имена, оповестиха източници на “Зов нюз ”.

По всичко проличава, че предизборната акция за арестувания мъж е на път да завърши не по проект. В къщата му в с. Малорад са били открити два бойни револвера и един газов, преправен на военен, голям брой патрони и тетрадка със записани имена. Интересно по какъв начин регионалният водач на Движение за права и свободи Борислав Банчев би коментирал случая, изключително в случай че се окаже и потвърди, че имената в тетрадката са свързани с желание за пазаруване на гласове.

Пред служителите на реда Х. Д., който е и трети в листата за общински съветници на Тодорова е споделил, че е ловджия. Според нашите източници обаче той не разполага с документ, който да удостовери, че е подобен. Х. Д. е някогашен служител на реда от Бяла Слатина, сега е пенсионер и претендент за общински консултант. Хората в Малорад разясняват, че екипът на досегашната кметица не води естествена предизборна акция, а все едно се приготвя за война.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР