Кандидатът за министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен

...
Кандидатът за министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен
Коментари Харесай

И певец съм, и министър: За творчеството на Росен Желязков

Кандидатът за министър на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, наистина е многофункционален. Освен, че е заемал поредност от постове в държавната администрация - основен секретар на Министерски съвет, ръководител на Държавна организация " Електронно ръководство " и на Комисията за контролиране на известията, Желязков е и музикален гений. 
 Кой е Росен Желязков, номиниран за транспортен министър  Росен Желязков ще е новият министър на превоза  Росен Желязков и Стоян Братоев спрягани за транспортен министър
Той е член на групата R&Bo, в която свири на китара, само че е и вокалист. Рок бандата има известни клипове в Ютюб, като последната ѝ ария е в колаборация с поп-фолк дивата Есил Дюран. Песента " Бавно " е композирана от R&Bo, а клипът е сниман в региона на бившето работно място на Желязков - постройката на Министерския съвет в София.

Любопитно при видеото е, че е оповестено единствено ден, преди да стане ясно, че Желязков ще бъде номиниран за министър на превоза. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР