Кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Едрев и кандидатите за

...
Кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Едрев и кандидатите за
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Айтос: Има осигурени средства за всички стартирали ремонти на улици в града

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Едрев и претендентите за общински съветници, включени в листата на партията, не престават със срещите си, като следващата бе в самия Айтос. Едрев показа главните акценти и цели от програмата си за ръководство на града. Той показа, че са почнали прединвестиционни изследвания по предстоящ взаимен план за четирилентови пътища сред общинските центрове в област Бургас, в това число по направлението Бургас – Айтос.

„ Искам да опровергая погрешните клюки, които се популяризират в града, че болничното заведение е пред банкрут и има проблеми със почналите поправки на улици. Напротив, наследих лечебното заведение с задължения, а към сегашния миг няма просрочени отговорности и финансовото положение на МБАЛ Айтос е доста положително. А за всички почнали поправки на улици са обезпечени средства и ще бъдат приключени, това мога да подсигурявам “, безапелационен бе кандидат-кметът.

Васил Едрев и претендентите за общински съветници бяха сюрпризирани от симпатизанти на партията, които по своя самодейност бяха подготвили тениски с надпис „ Аз избрах “.

Кандидат-кметът насочи покана към всички свои съграждани да поддържат идния републикански шампионат по мотокрос, който ще се организира на 20 октомври /неделя/ от 11:00 часа на Мотополигон – Айтос.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР