Кандидатът за кмет от ГЕРБ на Община Сунгурларе д-р Георги

...
Кандидатът за кмет от ГЕРБ на Община Сунгурларе д-р Георги
Коментари Харесай

Д-р Кенов: Жителите на община Сунгурларе искат по-добра инфраструктура и туристически обекти

Кандидатът за кмет от ГЕРБ на Община Сунгурларе доктор Георги Кенов и неговият екип организираха поредност от срещи в селата Бероново, Пчелин и Садово. Те се срещнаха с жителите и разискаха оферти за развиване на обитаемоте места. На събитията участваха претендентите за общински съветници от партията Мария Димитрова, Гергана Желязкова, Моника Симеонова, Костадин Гъргов и Сюлейхан Хасан, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

В село Бероново жителите споделиха проблеми, свързани с пътната мрежа, опазването на здравето и организация на пощенските услуги. Д-р Кенов и претендентите за общински съветници разискаха концепциите си за нова кола за спешна помощ, основаване на туристически атракции в Бероново, за отделяне на селото като зона за отдих в почивните дни. Сред останалите дискутирани тематики бяха теиз за разчистване на улиците, основаване на лекарски кабинет, разчистване на гробищния парк.

Жителите на селото дадоха предложение и за озеленяване на парковото пространство.



„ Населените места в Община Сунгурларе заслужават повече. Да създадем Община Сунгурларе мощна община и прелестно място за живеене. Заедно можем да реализираме това, да си кмет не е просто специалност, това е отговорност към всички мои съграждани. Имам ясна и съответна стратегия за града и съставните селища”, разяснява доктор Георги Кенов по време на срещите.

Тласък в развиването на туризма в община Сунгурларе е измежду целите в програмата за ръководство на претендента от ГЕРБ. В тази връзка бе и разискваната концепция по време на срещата в с. Пчелин за основаване на туристически обект в селото. Населеното място е фамозно с забавните си каменни къщите и атрактивните горски гъби, които виреят единствено по високите елементи.



Кандидатът за кмет доктор Кенов посети и жителите на село Садово. Дискусията с локалните хора мина с оферти за основаване на юношески клуб, реорганизация на спирка с отоплително тяло за изчакване на рейсовете от децата, привличане на нови вложители и основаване на работни места. Сред предложенията бяха също и ремонт на покрива на читалището, на инфраструктурата и слагане на пътни знаци. Едно от най-големи стремежи на жителите от село Садово е изграждане на параклис.



„ Вярвам в нашата идея за Община Сунгурларе и съм уверен, че на 27 октомври ще създадем правилния избор с бюлетина № 43. След това ни чака доста работа, работа и отново работа за нашето бъдеще. Нека бъдем виновни към него” безапелационен е доктор Кенов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР