Кандидатът за кмет на Варна Костадин Костадинов от партия Възраждане

...
Кандидатът за кмет на Варна Костадин Костадинов от партия Възраждане
Коментари Харесай

Костадинов към Портних: Иване, излез поне веднъж на дебат! Кажи къде са 110 млн. лева?

Кандидатът за кмет на Варна Костадин Костадинов от партия " Възраждане " и доскорошен общински консултант разкри нови смущаващи обстоятелства към кмета Иван Портних , който още веднъж е избягал от открит спор в ефира по отношение на наболелите проблеми в града.

Ето и обявата на Костадинов във Facebook.

" Вчера ми се обадиха от БНТ-2, с цел да ме поканят на избирателен спор. Питах дали ще участва и досегашния кмет Иван Портних, дадоха отговор ми, че няма да идва. Това не ме изненада, той в никакъв случай до момента не е взел участие в нито един спор, а и до момента в който беше кмет не отговори на нито един от въпросите, които съм му задавал до момента в който бях общински консултант. За 44 общински сесии съм отправил 39 въпроса, като в най-хубавия случай съм получавал отговор след към месец, освен това написан от някой от неговите сътрудници. Ето за какво в този момент ще употребявам обстоятелството, че въпреки всичко по време на акция би трябвало да се задават обществени въпроси, с цел да запитвам следното:

1. Има ли корупция в общинската администрация, Иване? Чакам къс и прецизен отговор - да или не?
2. Защо плащаме една от най-високите такси боклук в България, а градът ни е замърсен като гето на африкански бантустан. Къде отиват парите за сметопочистването, Иване?
3. Защо градежът на 3,3 км бул. във Варна излезе на цена от съвсем 140 млн лева, при действителни, съгласно самостоятелни специалисти, към 30? Как съумя да направиш най-скъпия бул. в историята на човечеството и къде (или при кого) отидоха останалите 110 млн лева, Иване?

Това са ми първите въпроси, само че има и още доста. Те не са единствено мои, а на всички нас варненци. Ние имаме право да знаем кой харчи нашите пари и защо ги харчи. Не имам вяра Иван Портних да отговори, най-малкото за последните 4 години не го е правил, само че въпреки всичко се надявам да откри геройство в себе си и да излезе на спор с мен. Има положителни пиари, сигурен съм, че ще го приготвят добре:)


*Купуването и продаването на гласове е закононарушение. Платена обява
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР