Кандидатът за кмет на созополското село Зидарово, който беше нападнат

...
Кандидатът за кмет на созополското село Зидарово, който беше нападнат
Коментари Харесай

Нападнатият кандидат-кмет на Зидарово имал неуредени отношения със софийски бизнесмен

Кандидатът за кмет на созополското село Зидарово, който беше атакуван пред дома си, е имал неуредени взаимоотношения със софийски предприемач, оповестиха на брифинг от Министерство на вътрешните работи - Бургас и прокуратурата.

Директорът на бургаската полиция старши комисар Емил Павлов съобщи, че причинителите са арестувани в границите на профилирана полицейска интервенция, извършена редом на територията на София, Бургас и Созопол. Задържани са петима души, измежду които е и поръчителят.

" Той е престъпно проявено лице с бизнес ползи в Созопол. Познавали са се с потърпевшото лице, като повода за нанесения побой са неуредени личностни взаимоотношения. Няма данни нападението да е осъществено по отношение на идните избори ", сподели комисар Павлов, представен от Българска телеграфна агенция.

Четирима от арестуваните са от София, а един е от Бяла Слатина. Разследването е открило, че директните причинители на закононарушението са получили по 1500 лв.. Ако бъдат приети за отговорни, ги грози затвор до три години, оповестиха от Районната прокуратура в Бургас. Всички са арестувани за период до 72 часа, като следва държавното обвиняване да изиска непрекъснат арест, по отношение на тях.

Кандидатът за кмет на село Зидарово беше атакуван в ранните часове на 22 октомври и настанен в УМБАЛ Бургас с общи пострадвания и счупено ребро.

Снимка: bTV
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР