Кандидатът за кмет на София от местна коалиция ГЕРБ (СДС)

...
Кандидатът за кмет на София от местна коалиция ГЕРБ (СДС)
Коментари Харесай

Фандъкава гласува за развитието на София

Кандидатът за кмет на София от локална коалиция ГЕРБ (СДС) Йорданка Фандъкова упражни правото си на глас на втория тур на локалните избори. Тя гласоподава в 34-та секция на столичното 47 СУ „ Христо Г. Данов “ в квартал „ Иван Вазов”.

„ Гласувах за София, с цел да продължи развиването на града ни, да защитим огромните планове на града”, съобщи Йорданка Фандъкова. Тя се надява повече софиянци да излязат през днешния ден и да упражнят правото си на глас, с цел да може "да потвърдим посоката на развиване на града ".

Фандъкова сподели още, че през днешния ден не е ден за борба, а за гласоподаване. "Днес е ден, в който всички софиянци могат да изразят своята свободна воля и се надявам това да се случи ", уточни Фандъкова.

"София няма време за губене, няма време за опити, има потребност от работа ", сподели претендентът за кмет на София. Тя добави, че от всички нас зависи това по какъв начин ще се развива градът ни. "А пък няма човек в София, който да не се интересува от града си, тъй като живеем тук, тук раждаме и отглеждаме децата си и внуците си, тъй че се надявам повече хора да излязат и да гласоподават през днешния ден, акцентира Фандъкова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР