Кандидатът за кмет на София от БСП ще бъде определен

...
Кандидатът за кмет на София от БСП ще бъде определен
Коментари Харесай

БСП ще обяви кандидата си за кмет на София на 1 септември

Кандидатът за кмет на София от Българска социалистическа партия ще бъде избран на 1 септември, когато ще е градската конференция - това съобщи водачът Корнелия Нинова преди началото на изнесеното съвещание на Изпълнителното бюро в Шумен. Българска социалистическа партия ще изчакат националния омбудсман Мая Манолова да реши дали желае да се включи в изборната конкуренция за столицата и тогава ще разясняват.

Шумен

По отношение на машинното гласоподаване Българска социалистическа партия резервират позицията си, че то би трябвало да остане, другояче се лишават демократичните права на гласоподавателите.
Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия: Смятам, че го вършат за да манипулират изборите, тъй като машините не могат да подправят протоколи, да вписват " мъртви души ". Разбира се, ние ще си вършим нашите оферти такива, каквито сме правили до момента като опция. Искаме изчистване на описите от " мъртвите души ", да се подсигурява видеонаблюдение, да остане машинното гласоподаване и редица други оферти, които сме правили по Изборния кодекс, ще ги създадем още веднъж. И се надяваме този път да бъдем чути и да бъдат признати.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР