Кандидатът за кмет на София Мая Манолова нападна индиректно в

...
Кандидатът за кмет на София Мая Манолова нападна индиректно в
Коментари Харесай

Манолова: Орлетата на Борисов управляват Столична община. Дала съм над 20 000 лева лични пари досега за кампанията

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова атакува косвено в ефира премиера Бойко Борисов. Причината са неговите думи, че до момента в който е била омбудсман е ходила при него по-често, в сравнение с в личния си кабинет.

``
реклама

" Аз към този момент отговорих на премиера. За една година срещите ми с него са единствено две. Едната е поради майките на деца с увреждания, а другата след решението ми да вляза в кметската конкуренция - поради блокирането на всички начинания, които съм почнала. Опитът на Борисов е некоретен - той желае да внуши, че че всички сме идентични, че всички сме маскари, че не би трябвало да се гласоподава, че върви задкулисие, а задкулисието е в Столична община. Задкулисието и тайният кръг, който ръководи парите на столичани и в Столична община - по тази причина взех решение да се кандидатирам. Там се обслужват избрани бизнес ползи. Орлетата на Борисов ръководят столицата, всеки знае техните имена. Г-жа Фандъкова е един честен човек, съгласно мен, само че просто остави други хора да вземат решенията в Столична община, като по този начин се облагадетелстват те, вместо жителите на София ", сподели Манолова в ефира на БТВ.

Водещият Антон Хекимян я попита може ли да каже какви пари са дадени досега за акцията й. " Всичко е транспарантно, защото законът не ни разрешава да е иначе. В уеб страницата на Сметната палата може да се види всичко. Аз персонално съм дала мои средства до момента - един път 15 хиляди лв., след това още 5 хиляди, като съм платила и няколко наеми на зала. Вдигна се огромен проблем за тези 9 билборда, които не знаех кой е платил, а в това време Фандъкова и Борисов имат 1225 стени и билбордове. Голяма част от нейните винили са против разпоредбите на Столична община ", разяснява още Манолова.

" Мръсните удари в акцията идват от моя конкурент, който желае по този метод да каже, че надали не всички са маскари, тъй като знае, че ниската изборна интензивност е в поддръжка на статуквото. Постоянно понасям персонални нападки и обиди от госпожа Фандъкова - че съм некомпетентна, нямам планове, нищо не съм разбирала ", съобщи някогашният омбудсман.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР