Кандидатът за кмет на район „Триадица“ от ГЕРБ/СДС/ Николай Терзиев

...
Кандидатът за кмет на район „Триадица“ от ГЕРБ/СДС/ Николай Терзиев
Коментари Харесай

Николай Терзиев: Ще бъде изградена нова детска градина в кв. „Манастирски ливади – Изток”

Кандидатът за кмет на регион „ Триадица “ от ГЕРБ/СДС/ Николай Терзиев се срещна с учители и шефове от региона. В срещата участваха народните представители Димитър Главчев и Лиляна Радева и претендентът за общински консултант Михаил Владов, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.



Николай Терзиев показа пред присъстващите, че ще продължи положителната взаимна работа сред региона и учебните заведения на територията на “Триадица”. Той показа част от цели си и акцентира, че постоянно се е управлявал от публичния интерес.



„ Вярвам, че със взаимна работа с жителите и локалните цивилен сдружения ще реализираме доста повече от заложените в програмата цели. Поставям си нови амбициозни цели, свързани с подобряването на инфраструктурата, построяването на нови учебни заведения и детски градини и облагородяването на зелените площи “ добави Николай Терзиев.



Tой сподели, че ще работи за реновиране на вътрешноквартални улици и тротоари, създаване и ремонт на още 23 детски площадки в междублоковите пространства.



„ Един от най-важните ни планове, който следва да осъществяваме - е създаване на нова детска градина, ново учебно заведение и черква в кв. „ Манастирски ливади – Изток “, сподели още претендентът за кмет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР