Кандидатът за кмет на район “Слатина” от ГЕРБ /СДС/ Наталия

...
Кандидатът за кмет на район “Слатина” от ГЕРБ /СДС/ Наталия
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на район “Слатина” Наталия Стоянова и младежи от ГЕРБ-София облагородиха детска площадка

Кандидатът за кмет на регион “Слатина” от ГЕРБ /СДС/ Наталия Стоянова и младежи от ГЕРБ-София облагородиха детска площадка в региона.

Акцията се организира в квартал „ Гео Милев “ и е част от поредицата начинания за облагородяване и разчистване на разнообразни места в региона.



Едни от главните цели за Наталия Стоянова през идващия мандат ще бъдат ориентирани към опазване и облагородяване на междублоковите пространства, създаване на още спортни площадки и дребна спортна зала, както и реконструиране на главните улици в региона.



„ След упорита работа Столична община е придобила парцел на улица "Андрей Николов ", който ще бъде трансфорат в зелено и прелестно място. Теренът се почиства, а на него ще бъдат построени детска площадка и ъгъл за отдих и отмора “, заяви кандидат-кметът.

Освен за междублоковите пространства, претендентът за кмет на „ Слатина “ интензивно работи за възстановяване на постройките на детските заведения. „ През миналия мандат изградихме нова пристройка за четири групи към 61 ДГ” Шарено петле”. Ремонтирахме и модернизирахме 12 общински учебни заведения и детски градини. Предстои да бъдат построени две нови детски градини за 4 групи в кв. „ Христо Смирненски “ при бл.68 и в кв. „ Хр. Ботев “, както и разширение на детска градина „ Сбъдната фантазия “ посредством създаване на пристройка за две групи деца при блок 48а”, изясни Стоянов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР