Кандидатът за кмет на район „Надежда“ Димитър Димов се срещна

...
Кандидатът за кмет на район „Надежда“ Димитър Димов се срещна
Коментари Харесай

Димитър Димов, кандидат за кмет на район „Надежда“: Ще работим за промяна на облика в северните територии на София

Кандидатът за кмет на регион „ Надежда “ Димитър Димов се срещна с поданици на квартал “Требич”. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Пред жителите той показа, че през идната година стартира да работи по втория стадий от реновирането на 63 ОУ „ Христо Ботев “.

„ Това включва изцяло саниране, градивно подсилване, замяна на електро- и ВиК съоръжения, както и топлоизолация на покрив. В момента се вършат финансови планове за замяна на оградата и възобновяване на двора “, акцентира Димов.

Той добави, че сега има подготвен план за създаване на многофункционална постройка в кв. „ Требич “, включваща нова детска градина за три групи, универсална зала, читалня и административна част.

„ Ще работим за смяна на образа в северните територии. За Столична община разширението на бул. „ Рожен “ е основен план. Остава ни да изкупим 16 декара и половина земя, като забавянето се дължи на обжалване от страна на притежателите в съда. Надявам се идната година да приключат правосъдните каузи и планът да започва през 2021 година. Вече има заповед за допускане на разработване на обстоен организационен проект от Северна скоростна дъга до „ Нови Искър “. Ако успеем да го приключим за към 6 месеца, през идната година ще стартират и публичните разисквания на този Подробен устройствен план “, сподели Димов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР