Кандидатът за кмет на ПП/ДБ/СС Васил Терзиев е трябвало да

...
Кандидатът за кмет на ПП/ДБ/СС Васил Терзиев е трябвало да
Коментари Харесай

Васил Терзиев избяга от уговорено интервю пред БНР

Кандидатът за кмет на ПП/ДБ/СС Васил Терзиев е трябвало да бъде посетител на Българското национално радио в сряда. Това обаче не се е осъществило, а екипът се оказал в шах поради неуспеха на основно изявление в дневната стратегия.

Това закриха пред Tribune.bg очевидци на смута, който настъпил в БНР след непредвидения отвод от посещение в последния миг.

Участието било отказано с обяснението, че на Терзиев „ ненадейно му паднал гласа “, само че това не било признато като логически аргумент за сходно покриване, а всеобщото мнение било, че е пернат обратно след слабото му показване при Виктор Николаев и Мирослава Иванова.

Сутринта Васил Терзиев даде 20-минутно изявление пред Нова ТВ, като ефирното време мъчно бе запълнено с напъните на двамата водещи, които приказваха много по-дълго и съответно от госта си.

В обществените мрежи пък кандидатът-милионер беше подложен на тежки рецензии за това, че не облякъл в никаква конкретика на визията си за София, не познава проблемите на града, няма хрумвания и от него са се чули единствено кухи изречения и общи приказки.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР