Кандидатът за кмет на Перущица Мария Вълканова и кандидати за

...
Кандидатът за кмет на Перущица Мария Вълканова и кандидати за
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перущица Мария Вълканова разговаря с жители на общината по време на предизборна среща

Кандидатът за кмет на Перущица Мария Вълканова и претенденти за общински съветници с поговориха с поданици на общината в центъра на града. ГЕРБ-Перущица разположи предизборна шатра на площада, на която всеки ден перущенци могат да се срещнат с претендента за кмет и част от претендентите за общински съветници, да поговорят с тях и да схванат за акцентите в предизборната им стратегия. Да ги поддържа в неделя пристигна и регионалният координатор на ГЕРБ – Пловдив област и претендент за кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев. На хората, които пристигнаха, той подсигурява, че Вълканова е най-подходящият претендент, защото тя към този момент има опит, познания и подготвеност като зам.-кмет на община Стамболийски, които може да употребява отсега нататък.

От своя страна Вълканова разяснява с пристигналите на срещата, че е нужна доста работа и добре квалифициран екип, с цел да се случат измененията и в Перущица. Екип от високообразовани, лоялни и чувствителни към публичните ползи хора. Почтени и откровени експерти, които желаят с душа и сърце да работят за по-доброто бъдеще на общината.

„ Необходима е поддръжка и добра връзка с всички равнища на ръководство в страната, с цел да можем да решим Вашите проблеми и с цел да се развива Перущица, по метода, по който заслужава. Но първо ни би трябвало поддръжка и доверие, които да ни гласувате на 27-ми октомври, с цел да превърнем Перущица в динамично разрастваща се община, привлекателно място за живот и работа, съчетаваща устойчивото развиване на земеделието и туризма “, прикани Мария Вълканова. Тя бе безапелационна, че в случай че бъде определена за кмет ще се погрижи за възобновяване на парковете, за възстановяване на пътната инфраструктура и гробищния парк, ще провежда основаване и развиване на нови услуги, за възстановяване достъпа до просвета, развлечения, спорт и информация, ще се погрижи за повече детски площадки и места за спорт и отдих, които да задържат младите фамилии в Перущица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР