Кандидатът за кмет на Община Видин от ППГЕРБ Огнян Ценков

...
Кандидатът за кмет на Община Видин от ППГЕРБ Огнян Ценков
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Община Видин от ППГЕРБ Огнян Ценков посети видинско предприятие за велосипеди

Кандидатът за кмет на Община Видин от ППГЕРБ Огнян Ценков посети видинско дружество, профилирано в произвеждане на колела, оповестиха от пресцентъра на партията.

В предприятието работят над 270 индивида, а марката е позната в България и Европа. Дневно се създават над 600 велосипеда от разнообразни модели. Най-голямото достолепие на велосипедите е високото качество, което в композиция с истинския дизайн, придава неповторим тип и води до възходящ интерес към продуктите с марката на предприятието.

„ Проведохме един в действителност зареждащ диалог с младия колектив на едно от сполучливите видински предприятия. Благодарих на шефа на предприятието Павел Радулов освен за положителните условия, в които работят чиновниците, за висококачествената продукция, която създават, само че и за дейната му гражданска позиция. Павел Радулов е един от хората, които подкрепят развиването на видинския спорт “, сподели претендентът за кмет на Община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков. Ценков напомни, че шефът на предприятието Павел Радулов е подкрепил за ремонта на закритата лекоатлетическа писта във Видин.

Според шефа на видинското дружество бизнесът във Видин работи умерено и си сътрудничи с локалната власт. „ Улица „ Редута “, която води до складово-промишлената зона, където се намира предприятието ни, бе в извънредно тежко положение. Не имах вяра, че в миналото някой кмет ще асфалтира в този регион. Като човек от бизнеса виждам, че локалната власт работи “, сподели Павел Радулов.

В диалога участваха и претендентите за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ Румяна Петрова, Стефан Ванчев и Иван Цолов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР