Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян

...
Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков посети шивашко предприятие

Кандидатът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков и претендентите за общински съветници на партията – Веселка Асенова, Калин Каменов, Стефан Ванчев и Иван Цолов се срещнаха със чиновниците на видинско дружество за произвеждане на облекло и пране на текстил. В предприятието са ангажирани над 240 чиновници.

„ През месец март 2019 година, шефът господин Пламен Каменов бе отличен в акцията „ Моят град. 10 аргументи да остана във Видин ” - категория "Инвеститор ". Това бе справедливо отличие за компанията, вложила над 3 млн. във Видин. По време на церемонията господин Каменов съобщи, че е горделив от премията и ще продължи да работи за превръщането на града ни в едно още по-добро място за живеене. Смятам, че шефът на едно от проспериращите видински предприятия, извършва поетия ангажимент. Тук виждаме една отлична организация на работа, при доста положителни условия за служащите. Производството се реализира в новоизградени пространства, оборудвани със модерна техника “, сподели Огнян Ценков. „ Предприятието обезпечава положителни приходи и отлични условия за труд. Това е един от методите да задържим нашите съграждани във Видин”, сподели още претендентът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ.

Огнян Ценков регистрира постигнатото през мандат 2015-2019 година и съобщи, че сполучливата форма за реализиране на всяка сложена цел е взаимната работа. „ Ако всички дружно – локална власт, държавна власт, бизнесът и гражданското общество вървим в една посока, работата ни в интерес на жителите на Видин ще бъде сполучлива и ползотворна”, сподели Огнян Ценков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР