Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян

...
Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян
Коментари Харесай

Огнян Ценков подкрепи кандидата за с. Кутово

Кандидатът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков и претендентите за общински съветници Десислава Димитрова, Венци Пасков и Иван Цолов, както и претендентът за кмет на с. Сланотрън Владимир Вълчов поддържаха кандидатурата на Тихомир Цветанов за кмет на кметство Кутово. Своето почитание към жителите на с. Кутово и поддръжката си за Тихомир Цветанов изрази и регионалният шеф Албена Георгиева, която бе посетител на срещата. „ Навсякъде, където сме провеждали срещи, хората посрещат изключително задушевно обстоятелството, че измежду претендентите на Политическа партия ГЕРБ има доста младежи. Тихомир Цветанов е един от тях. Вие го познавате даже по – добре от нас. Млад човек, който живее със фамилията си в с. Кутово и отглежда тук своя дребен наследник. Тихомир желае да взе участие в развиването на Кутово, тъй като има доста хрумвания и сила. Има и поддръжката на Политическа партия ГЕРБ. Убеден съм, че той ще получи вашето доверие ”, сподели пред жителите на с. Кутово претендентът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков.

„ Още не съм влезнал в локалната власт, а към този момент чух подправени вести за себе си. Няма да давам обещание доста неща. Но това, което най – напред ще обещая е, че няма да се трансформира. Благодаря за доверието на Политическа партия ГЕРБ, тъй като е доста по – елементарно, когато си част от мощен тим ”, сподели пред своите съселяни Тихомир Цветанов. Той и претендентите на Политическа партия ГЕРБ получиха поддръжката на жителите на селото, участващи в срещата.

„ Чухме вашия доклад. Чухме предложенията ви за бъдещето. Пожелаваме ви да довършите започнатото. Ние ще ви подкрепим, още повече, че на вашия афиш написа „ Работа, работа, работа ”. Знаем, че нашето момче Тихомир е индивидът, който ще работи за Кутово. Той е от семейство на почтени, честни и работливи хора, които се занимават със земеделие, а българската земя е най – огромното ни благосъстояние. Ще ви кажа нещо, което несъмнено не знаете – неговият пра-прадядо Петър Николов е първият кмет на село Кутово. И когато той е бил отпред на селото, е имало правдивост и обединяване на жителите тук. Кутово е било и ще бъде най – красивото село в община Видин. Желаем триумф на претендента за кмет на община Видин Огнян Ценков, триумф на Тихомир Цветанов и на всички претенденти на Политическа партия ГЕРБ ”, пожела възрастен гражданин на с. Кутово.

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР