Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян

...
Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков проведе среща с представители на транспортни фирми

Кандидатът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков организира среща с представители на видински транспортни компании. В срещата участваха и претендентите за общински съветници Мариян Стоянов, Веселка Асенова, Ася Пешева и Янита Каменова.

„ Да решаваме проблемите във всеки бранш посредством разговор и търсене на заслужено решение – това е бил методът ни на работа през миналите четири години. Категоричното ми мнение е, че в Общинския съвет би трябвало да има способени представители на всички браншове, с цел да се водят градивни диспути и да се работи в интерес на жителите. Ненапразно в нашата листа има двама представители на автобусните превозвачи от Общината”, сподели претендентът за кмет на Видин Огнян Ценков, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

С превозвачите, Ценков и претендентите за общински съветници на партията, дискутираха въпроси, главно свързани с нерегламентираните транспорти, разпределянето на държавната дотация и транспортните схеми за междуселищни транспорти. „ Като притежател на транспортна компания, която от много години работи в община Видин и област Видин, мога да заявя, че през последните четири години работя умерено, тъй като чувствам стабилността и поддръжката на локалната власт. Вследствие на това влагам в развиването на бизнеса си и сега построявам нова зала за пасажерите, които употребяват услугите на моята компания. Видин върви в вярната посока. В прилежащите имоти, които дълги години пустееха, сега се строи – хипермаркет на огромна хранителна верига и хотелски комплекс с увеселителен парк, като тази инвестиция още веднъж е на наш съгражданин”, сподели един от участниците в диалога. Собственикът на автобусната компания уточни, че с помощта на положителния разговор с актуалната локална власт, е финализирал процедурата по лицензиране на автогарата си. „ Нещо, което безрезултатно се пробвах да направя години наред”, сподели още представителят на транспортната компания.

„ В момента работим еднообразно добре с локалната и държавна власт, което е доста значимо за нас. Пътят Видин – Монтана (II – 11, III – 112) е напълно освежен. Предстои да започва действителното строителство на магистралния път Видин – Ботевград. На територията на община Видин се асфалтират улици, които от години са в извънредно неприятно положение. За пръв път имаме опция нашият глас – на хората, работещи в транспортния отрасъл, да се чуе в Общинския съвет”, подчертаха претендентите за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ Янита Каменова и Мариян Стоянов.

„ Да бъдем предвидим и предан сътрудник за бизнеса, да водим градивен разговор с компаниите, които работят в община Видин, да работим дружно за развиването на Общината беше наш приоритет през изтичащия мандат и изрично ще продължи да бъде”, сподели претендентът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР