Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян

...
Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Видин от ГЕРБ Огнян Ценков уважи читалищен празник

Кандидатът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков бе посетител на празник в с. Търняне. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Читалището в дребното видинско село означи с празничен концерт своята 90 – годишнина.

„ Ненапразно родолюбците, които преди десетилетия са основали това духовно средище, са го нарекли „ Радост”. Днешният концерт зарадва дребни и огромни, оживи селото и направи деня на всички ни в действителност празничен. Благодаря Ви за това, че пазите българския дух и предавате на поколенията традициите и обичаите, съхранили ни като народ”, сподели в своето одобрение Огнян Ценков.

Той получи почетен плакет и грамота като донор на НЧ „ Радост 1929” – с. Търняне. Читалищните настоятели благодариха на Огнян Ценков за ползотворната взаимна работа през изтеклите 4 години.

„ Без вас нямаше да се случат доста събития, значими освен за читалището, само че и за селото ни. Подкрепихте участията на нашата певческа група в състезания и фестивали. Откликнахте на нашата молба да бъде ремонтирана залата в читалищната постройка, библиотеката. Бяхте посетител на нашите празници. За това през днешния ден сте наш почетен посетител и ви отличаваме като пръв измежду донорите на читалището”, споделиха читалищните настоятели.

От своя страна претендентът за кмет на община Видин Огнян Ценков акцентира, че и най – положителният кмет не може да реализира нищо самичък.

„ Направихме доста, тъй като бяхме дружно – обединени в желанието си да работим за община Видин и за с. Търняне, несъмнено. Благодарение на вашата интензивност се случиха всички поправки тук. И след толкоз години в селото има нравствен храм, който изградихме заедно и обединени от обща идея. Поздравявам читалищните деятели за всички медали и грамоти, които са донесли на Видин. Благодарение на вашия гений и безрезервност доста хора в България са разбрали, че в община Видин има едно малко село с надарени и родолюбиви поданици – село Търняне”, сподели Огнян Ценков.

Читалищния празник почетоха още претендентите за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ Янита Каменова, Венци Пасков и Николай Цветков. Сред формалните посетители бяха и регионалният шеф на Видин Албена Георгиева, както и Адриана Асенова – претендент за кмет на с. Покрайна от Политическа партия ГЕРБ и ръководител на НЧ „ Просвета 1927”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР