Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян

Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян ...

Кандидатът за кмет на община Видин от ГЕРБ Огнян Ценков се срещна с жители на ж.к. „Гео Милев”.


Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков се срещна с жители на ж.к. „Гео Милев”. В срещата участваха и кандидати за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

Огнян Ценков представи кратък отчет за извършените дейности в комплекса за изминалите 4 години – асфалтиране на улици и междублокови пространства и осъществени проекти по програма „Местни инициативи”, както и саниране на един жилищен блок. „Можем да отчетем пред вас, че за изминалите години сме вложили в подобряване на жизнената среда в ж.к. „Гео Милев” над 1 млн. лева”, каза кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Огнян Ценков. Той бе категоричен, че облагородяването на кварталите и подобряването на жизнената среда във всички населени места от общината остават сред основните приоритети на политическа партия ГЕРБ.

Огнян Ценков подчерта, че кандидатите на ПП ГЕРБ ще показват какво е свършено през изминалите 4 години и ще чуят мнението и препоръките на хората. „Винаги сме приемали градивната критика и сме се вслушвали в гласа на нашите съграждани. Изключително важно е да подчертая, че сме имали добър диалог както с всички жители на община Видин, така и с правителството и през тези 4 години винаги сме получавали подкрепата на държавната власт. Имаме най – добрата листа с кандидати за общински съветници – учители, инженери, лекари, икономисти, предприемачи. Радвам се, че много млади хора, които работят и се развиват във Видин, избраха ПП ГЕРБ”, каза още Огнян Ценков. Той бе категоричен, че съставът на общинския съвет е от изключително значение за развитието на общината. „Когато в общинския съвет има общински съветници, поставящи на първо място партийни и корпоративни интереси, се работи много трудно”, каза Ценков и припомни, че в изминалия мандат общински съветници са гласували срещу придобиването собствеността на Синагогата от общината, срещу закупуването на частта от Гребната база, срещу приемането на годишните бюджети на Общината. „Стигна се до там общински съветник от БСП, който в момента е кандидат за кмет, да гласува срещу собственото си училище, за което в бюджета бяха предвидени над 200 000 лeвa”, каза още кандидатът за кмет на Видин от ПП ГЕРБ и призова видинчани на 27 октомври да направят разумен избор. „Вярвам, че вашият избор ще бъде политическа партия ГЕРБ с номер 43 в бюлетината”.

Жителите на ж.к. „Гео Милев” поставиха редица въпроси, сред които възможността за повишаване на работните заплати в общината и разкриване на нови работни места. Сред основните теми в разговора бе състоянието на една от спортните площадки в квартала, която хората поискаха да бъде ремонтирана и превърната във футболно игрище за децата. Хората благодариха за асфалтираните за пръв път от десетилетия улици и междублокови пространства и изразиха надежда, че облагородяването на един от големите видински квартали ще продължи.

Източник: novini.bg