Кандидатът за кмет на община Перник от БСП за България

...
Кандидатът за кмет на община Перник от БСП за България
Коментари Харесай

Станислав Владимиров получи плакет за развитието на борбата в Перник

Кандидатът за кмет на община Перник от " Българска социалистическа партия за България " Станислав Владимиров бе посетител на четвъртия интернационален шампионат по битка за купа " Иво Ангелов ", чийто уредник е именития пернишки състезател. Владимиров получи специфичен плакет за развиването на битката в Перник.
„ Преди време Иво Ангелов пристигна при мен в Народното събрание, тъй като търсеше подпомагане за реализирането на концепциите си. Тогава ми сподели „ нека не си следващият политик, който ще ме излъже “, спомни си Станислав Владимиров при откриването на шампионата. Той добави, че единствено година по-късно зала „ Дружба “ е била ремонтирана и тази самодейност към този момент дава резултати.
" Толкова младежи желаят да се занимават с битка, спорт, който е донесъл толкоз доста популярност на нашия град. Затова ви поисквам доста победи, триумфи и да вземат най-малко парченце от духа на Иво Ангелов, който е донесъл и ще продължава да носи победи на Перник “, сподели още Станислав Владимиров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР