Кандидатът за кмет на община Мездра Надежда Йорданова и кандидати

...
Кандидатът за кмет на община Мездра Надежда Йорданова и кандидати
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Мездра Надежда Йорданова се срещна със спортни клубове от града

Кандидатът за кмет на община Мездра Надежда Йорданова и претенденти за общински съветници от локална коалиция „ Съюз на демократичните сили” се срещнаха с представители на спортни клубове в града. В полемиката взеха присъединяване Нина Данколова - ръководител на Спортен клуб по снукър „ Мездра 2013”, майсторът на спорта Тошко Кирков от Шах клуб „ Локомотив” /Мездра/, Василиий Ковяр - инструктор по източни бойни изкуства, Жанета Лашкова - треньор по лека атлетика и Лили Николова - ръководител на ЖКХГ „ Анелия”.
По време на срещата бяха разисквани тематики, свързани с проблемите на спорта в община Мездра.В полемиката се включи и един от най-хубавите ни спортисти Митко Ценов, който не скри своята болежка от неналичието на условия и средства за развиване на леката атлетика в града.
Надежда за община Мездра!
Ако желаете да подкрепите претендента за кмет на община Мездра Надежда Йорданова и претендентите за общински съветници от Местна коалиция „ Съюз на демократичните сили” можете да гласувате с номер 69 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР