Кандидатът за кмет на Криводол от ПП ГЕРБ Христо Доков

...
Кандидатът за кмет на Криводол от ПП ГЕРБ Христо Доков
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Криводол Христо Доков и кандидатите за общински съветници се срещнаха с жители на село Баурене

Кандидатът за кмет на Криводол от Политическа партия ГЕРБ Христо Доков и претендентите за общински съветници, включени в листата на партията, се срещнаха през днешния ден с поданици на село Баурене.

Хората благодариха за ремонта на пътя Ракево - Баурене и Ракево - Добруша - Градешница. Проектът е на стойност 4 741 569 лв. с Данък добавена стойност. Средствата са отпуснати по контракт за безплатна финансова помощ по Програмата за развиване на селските региони 2014-2020 година

По време на срещата бяха разисквани тематиките за потребността от преасфалтиране на част от улиците в селото, ремонт на пенсионерския клуб, реорганизация на покрива на читалището, както и неналичието на публичен превоз сред селата Баурене, Ракево и общинския център.



Представителите на ГЕРБ бяха безапелационни, че ще работят за решаването на всеки един от поставените проблеми. „ Ние ще бъдем покрай вас и ще работим от близко и дейно с кметовете и кметските наместници по селата. Вратите на Община Криводол ще бъдат необятно отворени за тях. Важните въпроси за обитаемоте места ще разискват на постоянни общоселски събрания. Уверен съм, че и вие ще ни подкрепите на 27 октомври с номер 43 в бюлетината, тъй като дружно можем повече”, сподели Христо Доков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР