Кандидатът за кмет на гр. Каблешково от ГЕРБ Христо Парашкевов

...
Кандидатът за кмет на гр. Каблешково от ГЕРБ Христо Парашкевов
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на Каблешково Христо Парашкевов: Целта ми е една – красив град, който да задържа младите хора

Кандидатът за кмет на гр. Каблешково от ГЕРБ Христо Парашкевов показа пред съгражданите си своите визии за развиването на града през идващите четири години.

"Един от целите, на които ще държа най-вече е чистотата. Наред с реализирането на извоюваните планове за асфалтиране на още три улици и ремонт на огромния парк, планувам да има повече зелени площи, борса за селскостопанските производители, главен ремонт на спортната площадка и пенсионерския клуб, както и постоянни срещи за разискване и шерване на мнение. Моята цел е единствено една – по-красиво и уредено малко градче, което да задържи младежите и да притеглим още такива. Разчитам на вашата поддръжка ", съобщи Христо Парашкевов. Той напомни и за всички обекти и осъществени действия в града, сред които и асфалтирането на 12 от общо 42-те улици, заварени преди осем години в положение за главен ремонт.



Народният представител Ивелина Василева поддържа претендентите на ГЕРБ за кмет на община Поморие Иван Алексиев, за кметове на обитаеми места и за общински съветници с думите: „ Това е един тим, който през годините потвърди, че работи сърцато, воден само от ползите на хората и от концепцията за това Поморие да се трансформира в една от най-модерните и привлекателни общини. Наистина Поморие се трансформира в едно от най-прекрасните места по Българското Черноморие, с което всички ние се гордеем. Знаем, че има какво още да желаем, само че също по този начин знаем и стъпките, с които да го реализираме. Имаме ясна стратегия и цели, които сме подготвени да пазиме и да работим дружно. Местната власт постоянно може да разчита на нас – народните представители от ГЕРБ-Бургас “, показа Василева.

Една от главно дискутираните тематики на срещата бе тематиката за водопреносната мрежа и канализацията на града. Кандидат-кметът на Поморие Иван Алексиев и Ивелина Василева в детайли показаха опциите и подхванатите дотук дейности за решение на казуса.

В края на диалога поданици от Каблешково благодариха на организацията на ГЕРБ за срещата и за обстойното познаване на проблемите на града, което за тях е и почитание и увещание, че се работи за решаването им.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР