Кандидатът за кмет на БСП за България“ Кольо Милев отправи

...
Кандидатът за кмет на БСП за България“ Кольо Милев отправи
Коментари Харесай

Кольо Милев с 5 въпроса към сегашния кмет на Сливен

Кандидатът за кмет на „ Българска социалистическа партия за България “ Кольо Милев насочи покана до предизборния щаб на ГЕРБ – Сливен за провеждането на спор със съперника му Стефан Радев. Предложението му е дебатът да се състои на 1 ноември, петък, в 10 часа и да бъде отразен от локалния тв канал „ Канал 6 “. От щаба на Българска социалистическа партия чакат отговор на поканата си до 16.00 часа през днешния ден.
Ето и въпросите, на които Кольо Милев чака отговор в дебата:
1. Ще отречете ли, че компанията на водача на ГЕРБ Здравко Костадинов доставя всички материали за санирането в Сливен и за ремонта на зала „ Асеновец “?
2. Ще отречете ли, че със същата компания на господин Костадинов към този момент има сделка за доставките на тръби и материали за пречиствателната станция?
3. Посочете каква е действителната цена на строителството на кръговото кръстовище на „ Розова градина “ и забъркан ли е в построяването му различен неофициален водач на ГЕРБ в Сливен Димитър Батаков?
4. Каква е повода да не сте стартирали още дейности за повреждане на контракта за битака и правосъдна процедура за неустойки в размер на 1 млн. лв. против господин Батаков?
5. По публични данни сте най-богатият от кметовете в България. Заработили сте 53 000 лв. като брокер. От кметския си кабинет ли извършвахте брокерските услуги?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР