Кандидатът за кмет на Благоевград Методи Байкушев от ПП-ДБ проведе

...
Кандидатът за кмет на Благоевград Методи Байкушев от ПП-ДБ проведе
Коментари Харесай

За проблемите- открито! Всеки ден! Кандидатът за кмет М. Байкушев очи в очи с благоевградчани

Кандидатът за кмет на Благоевград Методи Байкушев от ПП-ДБ организира серия срещи с хората, с цел да чуе от близко проблемите и потребностите на хората. Срещите " очи в очи " са повече от потребни за претендента, който изготвя предизборната си стратегия, чувайки гласа на " Благоевград ". Байкушев и екипът му от месеци работят интензивно покрай хората.

" Повече от 500 попълнени анкети, месец, откакто екипът ни стартира тази самодейност.
Срещнахме се с хората от Еленово, Струмско, Ален Мак, централна градска част, махали и села от общината. Благодарен съм на всички дейни жители, които със своето мнение и препоръки ни дадоха още по-ясна визия за проблемите, които срещат всеки ден и за смяната, която чакат. Благодаря и на екипа ми за отдадеността и помощта., споделя Байкушев.
" За мен диалозите с хората бяха доста потребни. След тези срещи съм още по стимулиран, че смяната е допустима и значително е в дребните неща, които са пред очите ни всеки ден. Например в Еленово хората имат превъзходен дребен парк с площадки за децата, който обаче е безстопанствен и даже се постанова майките сами да почистват боклука от зелените площи.
Навсякъде хората имат потребност да се поддържа и обновява средата и инфраструктурата. Искат град с развита стопанска система, добър превоз, несъмнено опазване на здравето. Радвам се, че срещаме будни и цивилен дейни хора, за които бъдещето на Благоевград е значимо.
Информацията ще бъде събрана и вложена и в моята стратегия, с цел да отговори на потребностите на жителите и да предложи решенията.
Ще продължаваме да предизвикваме срещи още по-усилено, безапелационен е адв. Методи Байкушев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР