Кандидатът за кмет и управлявал общината в последните 4 години

...
Кандидатът за кмет и управлявал общината в последните 4 години
Коментари Харесай

Кметът на Созопол поведе неделното бягане за здраве

Кандидатът за кмет и управлявал общината в последните 4 години - Тихомир Янакиев, поведе Созопол в неделно тичане за здраве. Инициативата събра десетки поданици и посетители на морския град.

Тихомир Янакиев благодари на присъединилите се в събитието и разгласи, че сходни организации дават младежка сила на Созопол.

„ Спортът е нещо прелестно и в действителност сплотява хората – без значение от специалностите и без значение от възрастта. Това е нещо, което би трябвало да развиваме в община Созопол наред с всичките ни останали обществени задължения и решенията на инфраструктурните проблеми “, сподели Янакиев. Той прикани хората да го поддържат на 29 октомври и да гласоподават освен за него, само че и за екипа от общински съветници в листата на Българска социалистическа партия.

„ Листата ни е сплав от познание, мъдрост и младежка сила. В нея има доста ерудирани, изобретателни хора, само че и такива със сериозен житейски опит. Един кмет, без болшинство в Общинския съвет, е като с вързани ръце. Аз не желая да съм подобен и да се налга след това да върша, както се споделя в този момент, „ уйдурми “, съобщи претендентът за кмет.

Янакиев разгласи още, че Созопол ще бъде включен в календара на „ Рън България “ – противоречиво събитие, което ще се състои още следващата година.

„ Созопол не е единствено море, пясък и нощни заведения, а доста повече – просвета, история, обичаи. Ние би трябвало да запазим тези неща в бъдеще, а за какво не и да се радваме на туризъм през зимата “, заключи Тихомир Янакиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР