Кандидатът за кмет и общински съветник на София Тончо Токмакчиев

...
Кандидатът за кмет и общински съветник на София Тончо Токмакчиев
Коментари Харесай

Тончо Токмакчиев закри кампанията си с обиколка на центъра на София

Кандидатът за кмет и общински консултант на София Тончо Токмакчиев от Партия на зелените закри акцията си с обиколка из центъра на София. Той се срещна с хората и разясняваше програмата си.

В общинския съвет би трябвало да има повече хора със свободни специалности, а не представители на дълги партийни листи. Освен това е нужно да има взаимно почитание сред съветниците. Не може в акцията да се ругаят едни други и след това да работят дружно в Съвета, разяснява Тончо.



Винаги по време на избори всеобщо гласоподавателите бъркат, че гласоподават единствено за кмет, а техният глас важи и за това кой ще попадне в СОС. Още по време на гласуването би трябвало да се гледат детайлите – всичко е там, в дребните неща. Ето образец за нещо малко, което е огромен проблем – вършат се поправки на улици, а след това капаците на шахтите стърчат.



Минаваме с колите и си кривим джантите. Кой е виновен? Също по този начин не може в центъра на София, където от едната страна е храм-паметникът „ Св. Александър Невски “, от другата е Народното събрание, постройката на Българска академия на науките, да няма една социална тоалетна. Това съществено ли е?



В Южния парк има една тоалетна и всякакви по този начин наречени екотоалетни, в които никой не желае да влиза, сещате се за какво. Така че в действителност би трябвало да стартираме с положителните каузи за София от дребните неща, които в действителност са доста значими. Необходимо е внимание към детайла, добави Тончо Токмакчиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР