Кандидатът за канцлер на германските социалдемократи Мартин Шулц обяви в

...
Кандидатът за канцлер на германските социалдемократи Мартин Шулц обяви в
Коментари Харесай

Мартин Шулц намекна, че който не приема бежанци, ще получава по-малко евросредства

Кандидатът за канцлер на немските социалдемократи Мартин Шулц разгласи в своя тирада, че европейските средства би трябвало да бъдат отпускани според правилата за взаимност, намеквайки, че страни от Централна и Източна Европа, които отхвърлят да одобряват мигранти, би трябвало да получават по-малко средства от Брюксел, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

" В Европа няма бежанска рецесия. Ние сме богат и голям континент и просто би трябвало да разпределим бежанците по един рационален метод. Онова, което претърпяваме, е рецесия на солидарността ", сподели Шулц.

Той се възмути, че има страни, които " споделят " да " на Европа, когато получават нещо от нея, само че " не ", когато от тях се чака да създадат избрани стъпки, като да вземем за пример да одобряват бежанците ". Мартин Шулц акцентира, че тази обстановка би трябвало да спре.

" Ако стана канцлер на Германия, аз ще наложа несъгласие върху всеки европейски бюджет, който не се основава на правилото на солидарността ", заключи досегашният ръководител на европейския парламент.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР