Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ д-р Иво Ралчовски се

...
Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ д-р Иво Ралчовски се
Коментари Харесай

д-р Иво Ралчовски: „Целта ни е всяко населено място да усеща присъствието на Европа”

Кандидатът за евродепутат от Политическа партия ГЕРБ доктор Иво Ралчовски се срещна с жителите на Тишевица и Голямо Пещене. Той показа целите на претендентите, включени в листата на партията за евроизборите.
„ Целта ни е всяко обитаемо място да усеща наличието на Европа. Ние от листата на ГЕРБ сме директно ангажирани с стратегии, ориентирани към дребните обитаеми места. Уверен съм, че през идващите години европейските вложения ще се виждат все по-ясно и в най-малкото село. България продължава да се развива и върви напред с помощта на политиката на държавното управление и европейските фодове”, сподели доктор Ралчовски. Той изрази убеденост, че ще продължи наклонността за намаляването на безработицата и увеличение на средствата за дребните обитаеми места.
„ Тези избори са значими, с цел да продължим вярната посока на развиване, по тази причина на 26 май гласувайте с номер 12 в бюлетината”, прикани доктор Ралчовски.
Областният началник на ГЕРБ инж. Петя Аврамова уточни, че с помощта на европейското финансиране са изпълнени доста значими планове за България.
„ Правителството сподели своята грижа и отговорно отношение към Северозапада с включването на доктор Иво Ралчовски в листата на ГЕРБ за идните евроизбори. Основен приоритет е автомагистралата от Видин до Враца и скоростният път от Враца до Ботевград. Това е значимо, тъй като всички вложители желаят да има добра инфраструктура и съгласуваност. Добрата вест е, че във Враца има към този момент вложители, които ще строят огромни фабрики и ще се откриват стотици работни места. Сигурни сме, че с построяването на скоростната права ще се усилят и вложителите. Ние ще работим за това, а аз имам вяра, че вие ще ни подкрепите с номер 12 в бюлетината на 26 май ”, добави Петя Аврамова.
Общинският началник на Политическа партия ГЕРБ Малина Николова съобщи, че Враца и Северозападът имат почтено място в листата на ГЕРБ с почитан представител като доктор Ралчовски. Тя обърна внимание и на голямото значение на идните избори.
„ Това са определящи избори за посоката на развиване за България. Правителството и министър председателят Бойко Борисов се употребяват с голямо доверие в Европа, и това което се основава в последните години, би трябвало да има дълготраен резултат. За да се случи, ние би трябвало да подкрепим Политическа партия ГЕРБ и достойния претендент на Северозапада ", съобщи Малина Николова.
Своята поддръжка за доктор Ралчовски показаха и общинските съветници Мариана Петкова, Хенриета Георгиева, Васил Василев, Нели Стоянова и Десислава Димитрова.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР