Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС за

...
Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС за
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Институциите ще продължат в синхрон да работят за добри условия за инвестиции в България

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Андрей Ковачев организира среща в „ Успех Филтър ССБ” ЕООД – София. Той посети фабрика за произвеждане на филтри за климатични системи “Успех “, където работят хора със зрителни проблеми.

Андрей Ковачев акцентира, че във фабриката е видял произвеждане на международно качество с доста положителни индикатори. „ Тук се вършат филтри по нови технологии, които се употребяват в най-прецизни пространства, като операционни зали, летища и други места. Повод за горделивост е, че това дружество се намира в България и създава високо качество на продукция. Това е едно дело на незрящите хора в България, което локалната власт, българският парламент и европейският парламент ще продължат да поддържат “, добави претендентът за евродепутат.



Ковачев означи, че търговията с висококачествени артикули и артикули е единствената гаранция за това да има задоволително работни места с положителни и обективни приходи за всички. „ Когато ние сме част от общия пазар на Европейски Съюз и можем да използваме нашия потенциал за произвеждане на такива артикули и услуги, то ние ще имаме доста работни места “, акцентира Ковачев. Той сподели, че институциите ще продължат в синхрон да работят за положителни условия за вложения в България и за разширение на производството в това и други предприятия, с цел да могат да се наемат още повече служащи, нуждаещи се от интеграция.



В срещата взеха присъединяване кметът на Люлин Милко Младенов, Асен Алтънов, ръководител на ССБ, шефът на предприятието Донко Ангелов, националният представител от ГЕРБ Христо Гаджев, общинският консултант и координатор на 25 МИР Татяна Георгиева, заместник-кметът на Люлин Мила Гонзова, членове на районната конструкция на ГЕРБ.



Асен Алтънов, ръководител на ССБ, изрази своята признателност към поддръжката от страна на локалната власт в лицето на кмета на регион Люлин Милко Младенов, който със своята работа подкрепя по всевъзможен метод хората със зрителни проблеми. Благодарение на Младенов по Националната стратегия за енергийна успеваемост е саниран блока на незрящите хора в София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР