Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с пенсионери в

...
Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с пенсионери в
Коментари Харесай

Младен Шишков пред пенсионери: Със силна икономика, стабилност в държавата и правителство на Бойко Борисов - пенсиите ще растат

Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с пенсионери в Болярино и в Белозем, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

На неофициалните срещи той изясни по какъв начин се образуват пенсиите в България и каква е връзката сред тях и европейските фондове и вложенията в страната. По думите му съгласно данните на общественото министерство за първи път от много години пенсионерите ще могат да се надяват на по-голяма индексация на парите си от нормалните 2-3%. Според плановете осъвременяването през 2019 година ще бъде с към 5.7%. Всичко това по думите на Младен Шишков е с помощта на ускорения стопански напредък и политическата непоклатимост в страната, с помощта на ръководството на държавното управление на Бойко Борисов. Всичко това е и причина за привличането на повече непознати вложения, които водят до по-високи заплати, а от тук и до по-високи пенсии, изясни Шишков.

Той посочи, че в случай че не беше Европейският съюз, всичко, което се случи в община Раковски, нямаше да бъде допустимо. Европейската взаимност посредством европейските фондове е повода за новия образ на общината – нови пътища, детски градини, санирани учебни заведения, паркове, места за отдих и спорт.

В тази връзка кметът на Раковски Павел Гуджеров добави, че над 900 хиляди лв. ще се влагат в улиците в Белозем до края на годината. На тези думи пенсионерите дадоха отговор, че даже единствено по 4 улици на година да се вършат отново ще е добре, тъй като досега не е имало сходно стремително асфалтиране в селото и похвалиха чиновниците от Общинското дружество, които работели бързо и добре.

Младен Шишков посочи, че с цел да продължи поддръжката за България от страна на Европейски Съюз и реализирането и на други инфраструктурни планове, е нужна безапелационна победа на ГЕРБ на изборите на 26 май. Само по този метод гласът на България ще се чува, разяснява Шишков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР