Кандидатът за депутат от Демократична България“ Димитър Найденов, който бе

...
Кандидатът за депутат от Демократична България“ Димитър Найденов, който бе
Коментари Харесай

Фирмени връзки на кандидат-депутат от ДБ с дружеството, което бетонира плаж Смокиня-Север?

 Кандидатът за народен представител от " Демократична България “ Димитър Найденов, който бе депутат в 45-ото Народно събрание, се оказа намесен в аферата с бетонирането на плаж " Смокиня-Север “. От дясната партия са забранили на медиите да разгласяват безобразията на техния претендент, настояват природозащитниците от фейсбук групата " Да спасим Корал “. Те ползват скица на фирмените връзки на кандидат-депутата от " Демократична България “ и фотоси в своето следствие.

Ето какво декларират от групата " Да спасим Корал “:

СМОКИНЯ-СЕВЕР. 

ОЩЕ ЕДИН ПЛАЖ, НА КОЙТО Г-Н ДИМИТЪР НАЙДЕНОВ НЕ АКОСТИРА.

Със сигурност господин Найденов няма да желае и няма да се “застъпи " за проблема “Смокиня " и фондирания с нелегално строителство плаж посред предпазена територия “Пясъчни дюни ".

На плажа към този момент откри първокласен клуб-ресторант с всички данни за мощен вложен финансов запас. Бъдещ, евентуално мощно печеливш бизнес. Клубът се споделя Cavo Beach. Cavo Beach е комерсиална марка на Вес Трейд Груп. Собственик и шеф на Вес Трейд е господин Веселин Борисов Борисов. Г-н Борисов е притежател и шеф на Бедрум ЕООД.

Същият господин Веселин Борисов е шеф и на компания с име Колор БГ. Няколко години по-рано, в същата Колор БГ, шеф е господин Димитър Найденов.

Димитър Найденов, към този момент знаем, е притежател и шеф и на компания с име Зенит Комерс. Тази, която е обслужила договорката “Корал " против комисионна от 720 000 Евро (съдебно решение: 124/2009 година на Административния съд - Бургас.)

Зенит Комерс и през днешния ден е съучастник с компания Колор БГ. Колор БГ, с шеф господин Борисов, същият шеф на Вес Трейд, притежател на комерсиалната марка Cavo Beach, която се окопа на метър и половина дълбочина с към 200 бетонни пети, всяка към 150 кг. - в пясъка.

Цитираните данни и обстоятелства пораждат подозрението, че този плаж ще бъде посетен, само че няма да бъде предпазен от господин Димитър Найденов. Луксозният бизнес, ситуиран на него е благосъстоятелност на обвързани с господин Найденов компании и лица.

Това е " новото " лице на политиката у нас. Въпреки че информацията за Найденов беше предадена на управлението на партията " Да, България ", която го издига за народен представител преди последните парламентарни избори, те всички си замълчаха и той стана народен представител в последното Народно заседание. След обществените ни разкрития по тематиката, след назначението на служебния кабинет, едвам единствено няколко медии отразиха проблема с Найденов, а още веднъж партията притежател си замълча, с уверението към нас, че нито една медия няма да го разгласява. Както и се случи. Вероятно в този момент те ръководят медийния пазар, щом могат да диктуват какво да излиза и какво не. Сега следим тяхната невиждана като бюджет рекламна акция за новите избори, а нашите най-близки хора по хрумвания от Зелено придвижване, част от обединението, мълчат отговорно, устремени към жаждата за власт и депутатските си места в новия парламент. 

Всичко се повтаря, а очите на новите наследници на ГЕРБ светят като на обезумели, заслепени от жаждата за власт. 

България в действителност може доста повече!

Димитър Найденов е шеф на Колор БГ, по-късно е шеф Веселин Борисов, по едно и също време с това Найденов е притежател на Зенит Комерс и е съучастник с Колор БГ. Колор БГ са главен съучастник с Бедрум ЕООД, наред с още няколко забавни субекта в Лозенското обграждане - " ЛАБИРИНТ 2008 " ЕООД и " ТАРФА БИЙЧ " ООД.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР