Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ

...
Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ
Коментари Харесай

Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков откри нова детска площадка в Благоевград

Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков откри нова детска площадка в Благоевград.

Съоръжението е дарено на община Благоевград от Андрей Новаков и фамилията му. На събитието участваха кметът на общината доктор Атанас Камбитов, регионалният координатор на ГЕРБ и депутат Даниела Савеклиева, ръководителят на Общинския съвет Радослав Тасков, общинският началник на ГЕРБ Бисер Михайлов, общински съветници, зам.-кметове и жители.



„ Благодаря ти за прелестната детска площадка. Благодаря ти, че не забравяш от кое място си тръгнал и за това, което правиш за Благоевград. Много хора ме попитаха дали откриването на тази детска площадка е предизборно. Дори и по този начин да е - за какво Елена Йончева не подари някъде? Децата на Благоевград не са партийно обвързани. За тях е значимо да има такива уреди! ", обърна се към Андрей Новаков и присъстващите кметът на Благоевград Атанас Камбитов.



Андрей Новаков от своя страна благодари на кмета на общината за хубавите думи. „ Вие сте моето по-голямо семейство. Съпругата ми има голяма заслуга за това Благоевград да има такава прелестна площадка. Това, което ние дадохме, кметът го удвои. Важно е да отбележа, че когато кметът е деятелен и работи за града си, има смисъл да се вършат такива дарения ", сподели Андрей Новаков. Той добави, че за 8 години в града е свършено доста и от това да бъде град, в който хората идват единствено с цел да учат, през днешния ден се е трансформирал в дом за доста хора, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР