Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ

...
Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: В Трън виждаме европейската солидарност в действие

Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили доктор Андрей Ковачев се срещна с поданици на oбщина Трън. Вторият в листата посети градския пазар, където локални производители, търговци и жители имаха опция да слагат въпросите си по отношение на идните европейски избори.

"Европа в действителност би трябвало да стигне до всеки български дом, до всяко едно обитаемо място. В Трън виждаме европейската взаимност в деяние. Тук е пограничен регион, от другата страна са Западните околности. Една българска болежка, която е разследване на несправедливи контракти и тя може да бъде преодоляна само с механизмите на европейската интеграция, когато границите станат алегорични. Европейските средства се дават и за трансгранично съдействие с нашите съседи, и за възстановяване на стандарта на живот във всяко обитаемо място ", съобщи Андрей Ковачев. Той означи, че страната ни е защитила един извънредно висок бюджет в програмния интервал от 2021 до 2027 година за районно развиване, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



"Община Трън е вложила европейски средствата в възстановяване на града и резултатът е забележим. Местната власт, която желая да поздравя за плановете, които е осъществила, ще може да продължи да се възползва от европейската взаимност. Ще работим за това да успеем да наваксаме изоставането и да увеличим вероятността пред младежите да остават в родния си град, да намерят щастието си тук, да основат фамилии. Именно поради това се инвесторат средства в детски градини и учебни заведения, в енергийна успеваемост, в възстановяване на градската среда ", сподели още Андрей Ковачев.









Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР