Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ

...
Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ
Коментари Харесай

Лиляна Павлова ще посети Варна и Аксаково на 15 май

Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Лиляна Павлова ще посети Варна и Аксаково на 15 май. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Тя ще се включи в конференцията „ Моята Европейска община”, която ще се организира в заседателната зала на Общинския съвет в гр. Аксаково. Лиляна Павлова, която оглавяваше министерството, отговарящо за първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз, ще участва на подписването на споразуменията за партньорство сред градовете – участници в нов план по стратегия „ Европа за гражданите”.

В 14.30 часа в Концертното студио на Радио Варна Лиляна Павлова ще се срещне с представители на Камарата на строителите.

В следобедните часове тя ще се срещне с жители и на проведената изнесена приемна в центъра на морската столица.

По-късно по самодейност на структурата на ГЕРБ в регион „ Одесос” претендентът за евродепутат ще се срещне с членове и симпатизанти на партията. Събитието ще се състои от 18.00 часа в залата на Тракийския дом.

От 19.00 часа в клуба на ГЕРБ - Одесос Лиляна Павлова ще показа целите на ГЕРБ за идните евроизбори пред Старейшини ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР