Кандидатът за член на Европейския парламент от ГЕРБ Младен Шишков

...
Кандидатът за член на Европейския парламент от ГЕРБ Младен Шишков
Коментари Харесай

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Младен Шишков в с. Скутаре: Нека бъдем обединени и заедно да постигнем по-добро бъдеще за България

Кандидатът за член на Европейския парламент от ГЕРБ Младен Шишков се срещна с актива на ГЕРБ - Марица в препълненото до краен лимит читалище на село Скутаре.

На срещата участваха регионалният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев, кметът на община „ Марица “ Димитър Иванов, общинският началник на ГЕРБ-Марица Гергана Трендафилова, оповестиха от пресцентъра на партията. „ Политика на ГЕРБ е да гради и да усъвършенства живота на българите. За да продължат обаче започнатите планове и да бъдат осъществени нови, даже в най-малките обитаеми места - е нужна победа на изборите на 26 май. На идния избор би трябвало оптимално доста евродепутати да се причислят към фамилията на ЕНП в Екологичен потенциал, с цел да бъде предпазен българският интерес в Европейски Съюз. А ние с кмета Димитър Иванов знаем чудесно по какъв начин да подобрим живота на жителите на нашите общини, само че ни би трябвало вашата
поддръжка в изборния ден, разяснява Георги Мараджиев. Той добави, че Димитър Иванов е потвърден кмет, който е направил доста за общината с пари от държавното управление и от европейските фондове - нови или актуализирани детски градини и учебни заведения, актуализирани селски площади, асфалтирани улици в селата, санирани читалища, само че с цел да продължи да трансформира образа на общината би трябвало ГЕРБ да завоюва европейските избори.



„ Показахме, че сме тим, че градим мостове, а не стени. Защото знаем, че триумфът идва не с бързане, а с неспиране. А ние към този момент 11 години не стопираме – да се учим на политика, да градим, да се развиваме, да поддържаме, да си партнираме. Гаранция за това са подписаните съглашения сред Политическа партия ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, „ Обединени земеделци “ и Политическа партия „ Никола Петков “ и други. И всичко това в името на успеха, за която обединихме дясно мислещи хора по апела на ръководителя на ЕНП Жозеф Дол. Моят номер е 12, дано продължим да вършим каузи, поради които хората ще остават да живеят в нашата община “, прикани Димитър Иванов.

Младен Шишков от своя страна акцентира, че безапелационната победа на ГЕРБ на европейските избори ще даде опция българските градове и села да продължат да се развиват. „ Европейската политика значи взаимност и локалната власт би трябвало да прави всичко допустимо за реализирането на разнообразни планове, които усъвършенстват средата за живот, а вие знаете по какъв начин. Средства ще има и за улици, и за нови паркове, и за читалища, учебни заведения и детски градини, посредством за извоювания по-висок с 4 милиарда бюджет за България. Но преди парите да дойдат в българските общини би трябвало да изпратим колкото може повече представители на ГЕРБ в Екологичен потенциал, които да защитят този бюджет, “ сподели още Шишков. „ Нека с избора си на 26 май не позволим на тези, които разрушават и унищожават, още веднъж да бъдат на власт. Нека бъдем обединени и дружно да реализираме по-добро бъдеще за България, прикани Младен Шишков и приключи с думите: „ Ние от ГЕРБ не сме най-хубавите, само че по-добри от нас няма! “.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР