Кандидатът за член на Европейския парламент Младен Шишков, народният представител

...
Кандидатът за член на Европейския парламент Младен Шишков, народният представител
Коментари Харесай

Кандидатът за евродепутат Младен Шишков се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в село Брани поле

Кандидатът за член на Европейския парламент Младен Шишков, националният представител от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков, регионалният координатор Георги Мараджиев и кметът на община „ Родопи “ Пламен Спасов се срещнаха с актива на шатрата на ГЕРБ в село Брани поле (община Родопи). Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.



Там те поговориха с кметовете и общинските съветници от ГЕРБ -Родопи и обясниха за какво тези европейски избори са извънредно значими освен за България, само че и за Европа.

Младен Шишков акцентира, че евроизборите не са лесни избори и не трябва да бъдат подценявани. От тях ще зависи освен бъдещето на страната ни, а и на Европейски Съюз като цяло. Шишков посочи, че в случай че Европейският съюз е мощен и обединен, това ще бъде от изгода за България, тъй като единствено с парите от Европа може да бъде продължено започнатото от общините и страната, както и да бъде нараснал виталния стандарт. Парите от европейските фондове действително усъвършенстват живота на българите с вложения в инфраструктура, с подкрепяне на дребния и междинен бизнес, с привличането на непознати вложения, с модернизиране на образованието и опазването на здравето, с вложения във ВиК бранша и опазването на околната среда. Разделеният и отслабен Европейски Съюз може до докара до понижаване или прекъсване на фондове, до загуба на поддръжка и политическа неустойчивост, сподели още Шишков.



„ Имаме потребност от мощна стопанска система, която да ни дава положителни приходи, а не от обещания, компромати и неистини, които единствено подвеждат хората “, разяснява още той.

Младен Шишков изрази убеденост, че хората могат да създадат разлика сред листите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия и да изберат верните хора- които имат опита, знанията и уменията да пазят българската идея в Европейския парламент, като отбележат номер 12 в бюлетината и дадат гласа си за ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР