Кандидатът за акциите на ПФК Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич се

...
Коментари Харесай

Руски богаташ с интерес към акциите на Ботев Пловдив |

Кандидатът за акциите на ПФК Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич се срещна с кмета Здравко Димитров, с цел да съобщи публично желанията си.

Младият предприемач посети градоначалника в дома му, където Димитров се възвръща след интервенция на раменната кост, която счупи преди 5 дни.

" Срещата бе контрактувана още преди случая. Заявени бяха съществени планове да се влага в Ботев. Той и екипът му демонстрираха интерес към базите на клуба и положението на детско-юношеската школа, коментирахме по какъв начин върви дострояването на стадиона и по кое време ще бъде подготвен.

В околните дни ще стартират и диалозите за акциите на клуба. Оптимист съм, че с идването на такива спонсори Ботев ще се върне там, където е мястото му ", разяснява след запознанството си с младия милиардер Здравко Димитров пред Българска телеграфна агенция.

Това беше първа негова работна среща след изписването му от болница във вторник. На нея участваха заместник-кметът по строителство Пламен Райчев и основният проектант на Пловдив Димитър Ахрянов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР