Кандидатът на ПП ГЕРБ за трети кметски мандат в Благоевград

...
Кандидатът на ПП ГЕРБ за трети кметски мандат в Благоевград
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Благоевград д-р Атанас Камбитов и водачът на листата на местната коалиция ЕНП Радослав Тасков подписаха съвместна декларация за сътрудничество

Кандидатът на Политическа партия ГЕРБ за трети кметски мандат в Благоевград доктор Атанас Камбитов и лидерът на листата на Местна коалиция ЕНП (ЕНП-СДС-БДО) Радослав Тасков подписаха взаимна декларация за съдействие, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Двете страни се сплотиха към постигането на ефикасни резултати в няколко съществени направления, директно свързани с развиването на Благоевград. Сред тях са създаване на Индустриална зона, поощряване на вложенията и основаване на претовареност, общинска политика за по-чиста околна среда и уравновесена и устойчива общинска демографска и обществена политика, както и актуализация на наредби и правилници, одобрявани от локалния парламент, за реализиране на гореописаните резултати.



„ Благодаря за поддръжката. Тя има своята логичност, тъй като през всичките тези години показахме, че дружно можем да работим добре, да осъществяваме планове, да вършим политики. Всички те са единствено и само в интерес на Благоевград “, сподели при подписването на документа доктор Атанас Камбитов.

Водачът на Местна коалиция ЕНП (ЕНП Съюз на демократичните сили БДО) Радослав Таков акцентира, че са избрали да поддържат доктор Камбитов на база постигнатите резултати в Благоевград през последните години.



„ В тези локални избори пред нас действително няма избор за кмет. Ако всеки постави почтено ръка на сърцето си и се замисли кой е най-подготвеният претендент за кмет, кой най-добре ще осъществя значими за община Благоевград политики, привличайки средства от централния бюджет, кой може да изброи съответни неща, които ще направи и зад тези обещания да стоят съответни хора, които са подготвени да оказват помощ на Благоевград - отговорът би бил единствено един и това е Атанас Камбитов. Ние от Местна коалиция ЕНП (ЕНП Съюз на демократичните сили БДО) сме безапелационни, че с всички привлечени средства и с всичко, което се преобрази пред очите ни - доктор Атанас Камбитов е потвърдил, че е най-хубавият избор за Благоевград “. С тези думи ръководителят на Общински съвет – Благоевград и лидер на листата на Местна коалиция ЕНП (ЕНП Съюз на демократичните сили БДО) Радослав Тасков стимулира решението си и това на своите сътрудници да застанат зад кандидатурата за трети мандат на Камбитов. Той акцентира, че изборът не би трябвало да се подчинява на страсти, а на първо място на разсъдъка, с мисъл за това, което е най-полезно за Благоевград.



Думите на Тасков бяха подкрепени и от съдружния сътрудник и ръководител на Съюз на демократичните сили – Благоевград Давид Сукалински. „ Напълно уверени сме, че това е верният избор за Благоевград. Това не го споделям аз, споделят го постигнатите резултати и осъществените планове. Казват го изгодите, които всяко едно домакинство получи в този град и посредством програмата за саниране. Ние сме част от един успяващ тим за един успяващ Благоевград “, сподели Давид Сукалински.

Кандидатът за кмет доктор Атанас Камбитов съобщи, че следва да бъдат подписани и други съглашения за съдействие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР