Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в Съединение Атанас

...
Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в Съединение Атанас
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в Съединение Атанас Балкански: Горд съм, че успяхме да направим общината по-добро място за живеене

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в Съединение Атанас Балкански откри предизборната си акция с доклад на свършеното през първия мандат в НЧ “Съединение 1875 “, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По думите му макар че е работил без поддръжката на Общинския съвет, е удовлетворен от обстоятелството, че в Съединение и селата е свършено доста и общината е в положително финансово състояние. Сред нещата, с които Балкански се гордее, са реновираните здания на детските градини в общината и смененото съоръжение за децата.



Освен това е приключен вторият стадий от плана за реорганизация на СУ “Христо Ботев “ - отвесната планировка, която се вижда от всички поданици, ремонтирани са две класни стаи и медицински кабинет в НУ "Любен Каравелов ", направени са доста детски площадки, асфалтирани са улици, осъществени са плановете в обществената сфера: „ Независим живот “, „ Топъл обяд “ и патронажна грижа.



Атанас Балкански показа, че има доста други стартирани планове и има силите и желанието да ги довърши в идващ мандат. Затова изиска доверието на жителите на Съединение още веднъж и ги прикани да гласоподават с номер 43 на 27-ми октомври. Преди формалния старт на акцията претендентът за кмет и претендентите за общински съветници от ГЕРБ в Съединение получиха благословията на отец Наско в църквата „ Свети Атанасий “, където беше отслужен молебен за здраве и благоденствие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР