Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в община Раковски

...
Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в община Раковски
Коментари Харесай

Павел Гуджеров и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ се срещнаха с жителите на село Стряма

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в община Раковски Павел Гуджеров, националният представител Младен Шишков и претендентите за общински съветници от листата на ГЕРБ се срещнаха с жителите на село Стряма. Още
с идването на претендентите за локална власт към стотина стрямалии ги приветстваха задушевно и обявиха безапелационната си поддръжка за екипа на Павел Гуджеров и кандидатa на ГЕРБ за кмет на селото Петър Терзийски.

Хората споделиха, че са горди от измененията, които се случват в обитаемоте места в общината и по какъв начин се трансформират в красиви и приятни за живеене села. В отговор Павел Гуджеров заключи направеното за Стряма до момента като посочи построяването на новата детска ясла на стойност 300 000 лева, детските уреди в центъра, стрийт фитнес за 12 000 лева, бетоновите ограничаващи блокчета на ул. "Иван Вазов ", както и оградата на зелена площадка на същата улица. През миналия мандат е сложено и видеонаблюдение за 6 000 лева, шадраван за 22 000 лева, велоалея за 60 000 лева, изработен е план за централен парк, асфалтирани са на улиците "Илинден ", "Иван Вазов ", "Братя Миладинови ", "Георги Раковски ", "Панайот Волов " за 1 000 000 лева

„ Ние можем, ние имаме опита и опциите с помощта и на държавното управление на Бойко Борисов да осъществяваме всички тези планове, по тази причина желаеме вашето доверие още веднъж, с цел да продължим ", прикани присъстващите Гуджеров. След това даде думата на кандидатa на ГЕРБ за кмет на селото - Петър Терзийски. Той също показа програмата си за надграждане на направеното през идващия мандат. Сред акцентите в нея са създаване на нови детски площадки и прибавяне на нови уреди към до момента съществуващите, както и ново осветяване и места за отдих.

Терзийски бе безапелационен, че ще продължи асфалтирането на улици със съществуваща канализационна мрежа. Предвижда се построяването на футболно игрище с изкуствена настилка, тенис корт и вътрешни и външни тенис маси, ремонт на общинската постройка и закрит фитнес, основаване на състезателен клуб. Кандидатът за кмет подсигурява, че ежеседмично ще се почистват гробищните паркове, ще бъде санирано НЧ "Хр.Ботев-1930 " за 260 хил.лв., ще бъде подложен светофар на пешеходна пътека в центъра на селото, стойност 25 000 лева и ще бъде изгражден централен парк за 60 000 лева Терзийски добави, че се изготвя и план за канализация и модулно пречиствателно оборудване. Всичко това обаче ще бъде реалност единствено в случай че още веднъж ръководи ГЕРБ и кмет на общината е Павел Гуджеров, приключи изявлението си Петър Терзийски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР