Кандидатът на ГЕРБ за председател на 45-ото Народно събрание ще

...
Кандидатът на ГЕРБ за председател на 45-ото Народно събрание ще
Коментари Харесай

ГЕРБ издигат отново Цвета Караянчева за председател на парламента

Кандидатът на ГЕРБ за ръководител на 45-ото Народно заседание ще бъда Цвета Караянчева, разгласи ръководителят на парламентарната група на партията Десислава Атанасова.
Атанасова разгласи, че депутатите от най-голямата група ще се въздържат от поддръжка за претендент от останалите партии. Тя се базира на дългата парламентарна процедура, съгласно която представител от най-голямата по бройка група управлява работата на законодателния орган.
 ГЕРБ с опит да унижат президента Радев - не загатнаха името му, а единствено това на Плевнелиев ГЕРБ с опит да унижат президента Радев - не загатнаха името му, а единствено това на Плевнелиев
С проява против президента Румен Радев - неупоменат напълно целеустремено в приветствието, за разлика от поименното послание към Ро...
„ Знаете, че казус имаше през 2013 година Всички помним по какъв начин приключи Народното събрание тогава и какъв брой от декларираните цели бяха изпълнени. Сега се обрисува положение на сходен парламент “, сподели още Атанасова.
Караянчева ръководеше работата на предходното Народното събрание, където размени на поста отстранения Димитър Главчев.
До края на днешното съвещание депутатите ще подложат на гласоподаване всички кандидатури за поста на ръководител и негови заместници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР