Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол Георги Тронков

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол Георги Тронков
Коментари Харесай

Новият кмет на Вълчи дол: Благодаря за доверието, ще дам всички от себе си, за да го оправдая

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол Георги Тронков завоюва частичните локални избори в общината. Той получи поддръжката на близо 60% от гласоподавателите (2661 гласа).

" Благодаря за доверието, което ми гласоподаваха моите съграждани. Ще дам всички от себе си, с цел да го оправдая. Приемам изборния резултат като отговорност. Проведохме доста положителна акция, която фокусирахме върху срещите с хората. Знам какъв брой е значимо да си в непрестанен контакт с жителите. Винаги съм се вслушвал в техния глас като общински консултант и ръководител на Общинския съвет към този момент втори мандат. Ще продължа да го върша и като кмет ", разяснява Георги Тронков.
В оставащите две години до края на мандата той се ангажира да продължи започнатото, като осъществя сполучливо подхванатите планове за възобновяване на инфраструктурата и възстановяване на средата за живот във всички обитаеми места в общината.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на с. Генерал Киселово, община Вълчи дол - Калина Христова също завоюва изборната конкуренция с съперника си от Българска социалистическа партия.

В с. Попович, община Бяла следва балотаж, на който претендентът на ГЕРБ Мирослав Иванов ще се изправи против претендента на Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР