Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев и

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев и ...

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев присъства на откриването на ремонтирания път за село Йоаким Груево.


Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев и кандидатите за общински съветници от партията присъстваха на откриването на обновения път за село Йоаким Груево. От шосето са премахнати паветата, положена е асфалтова настилка, монтирано е ново осветление, правят се тротоари.

„Една мечта стана реалност и то в моя мандат", коментира развълнувано Георги Мараджиев и допълни, че повече от 20 години пътят е бил в лошо състояние, с много дупки и неравности. Той припомни, че за да се осъществи ремонтът - общината е спечелила проект на стойност 4,3 милиона лева.

„Поколения жители на Стамболийски искаха и чакаха този път да бъде ремонтиран. Аз също чаках още преди да стана кмет на общината, а когато бях избран за такъв дадох всичко от себе си този път да бъде ремонтиран. Ето, че това се случи и за мен няма по-голямо щастие от това, че аз съм кметът, който сбъдна тази мечта“, добави още Мараджиев.

На церемонията по прерязването на лентата присъства и бай Иван, който по време на първата копка на същото това място каза на Мараджиев, че 43 години чака ремонта на този път. Той също сподели, че сега е много щастлив, че пътят е основно ремонтиран и пожела успех на Георги Мараджиев.

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат сподели, че за него изминалите четири години са много важни, защото общината за това време е основно преобразена.

Източник: novini.bg