Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев и

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев и
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев присъства на откриването на ремонтирания път за село Йоаким Груево

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев и претендентите за общински съветници от партията участваха на откриването на актуализирания път за село Йоаким Груево. От шосето са отстранени паветата, положена е асфалтова настилка, инсталирано е ново осветяване, вършат се тротоари.

„ Една фантазия стана действителност и то в моя мандат ", разяснява разгорещено Георги Мараджиев и добави, че повече от 20 години пътят е бил в неприятно положение, с доста дупки и неравности. Той напомни, че с цел да се реализира ремонтът - общината е спечелила план на стойност 4,3 милиона лв..

„ Поколения поданици на Стамболийски желаеха и чакаха този път да бъде ремонтиран. Аз също чаках още преди да стана кмет на общината, а когато бях определен за подобен дадох всичко от себе си този път да бъде ремонтиран. Ето, че това се случи и за мен няма по-голямо благополучие от това, че аз съм кметът, който сбъдна тази фантазия “, добави още Мараджиев.

На церемонията по прерязването на лентата участва и бай Иван, който по време на първата копка на същото това място сподели на Мараджиев, че 43 години чака ремонта на този път. Той също показа, че в този момент е доста благополучен, че пътят е главно ремонтиран и пожела триумф на Георги Мараджиев.

Кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат показа, че за него миналите четири години са доста значими, тъй като общината за това време е главно преобразена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР