Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров, общинският

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров, общинският
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров: С диалог и работа с хората ще променим облика на общината

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров, общинският началник на ГЕРБ – Сопот Елка Еленова и претенденти на ГЕРБ за общински съветници се срещнаха с жителите на най-големия квартал в града – Сарая. Те поговориха с хората за проблемите и желанията им по какъв начин кварталът и градът да придобият по привлекателен образ.



Липсата на асфалтирани улици сред блоковете и детски площадки, са измежду най-наболелите проблеми в региона. Оказа се, че при всеки дъжд жителите на „ Сарая “ газят тиня, а децата няма къде да играят. По думите им кварталът се нуждае също от повече зелени площи и места за отдих.



В хода на диалога Георги Григоров разяснява, че общината е дебитор на квартала във връзка с инфраструктура и градска среда и това би трябвало да се промени още в идващите месеци. След това очерта главните акценти от предизборната си стратегия, с която счита да ръководи, в случай че получи доверието на съгражданите си.



„ Спокоен съм, убеден и знам, че мога да се оправя “, разяснява Григоров, тъй като моето мото е "диалог и работа с хората " и аз знам, че дружно ще се оправим и ще променим образа на общината “, приключи кандидат-кметът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР